O kampu Lebanč

Kamp Lebanč
Kontakt

LEBANČ Gostinstvo in turizem d.o.o.
Podbela 40
5223 Breginj

ID za DDV: SI27174425
Matična št.: 6812287000

Tel: 041 342 057 (Valter Kramar)

Čeprav je družinski Kamp Lebanč novost v enem najbolj neokrnjenih kotičkov slovenske dežele, izžareva prijetno domačnost. K temu pripomore čudovita lokacija, le streljaj stran od največjega kopališča pri zdravilni reki Nadiži in le za hiter sprehod od njenih čudovitih korit. A glavna zasluga zanjo gre lastniku Valterju Kramarju, po čigar domačem hišnem imenu »Lebanč« je kamp poimenovan, in njegovi majhni, a srčni družinski ekipi.

Lega kampa je idealna – jutranji hlad v senci južnih gozdnatih pobočij Mije in toplina večernega zahajajočega sonca prav kličeta po daljšem jutranjem poležavanju in nekoliko kasnejšem odhodu k počitku.

Pri nas boste našli prostor tako ljubitelji šotorjenja kot kamp prikolic, dobrodošle so domače živali, za otroke imamo številna igrala in družabne igre, za ljubitelje športa pa okolica ponuja vrsto možnosti za rekreacijo.

Kamp je srednje velik in nadvse primeren za družine. Ponuja 50 kampirnih mest, od teh jih je 31 opremljenih s priključki za avtodome (voda, elektrika, odtok). V kampu stoji novejši, urejen sanitarni blok z zunanjo pomivalnico, na voljo pa vam sta vam tudi pralni in sušilni stroj. Kamp razpolaga z gostinskim objektom, kjer lahko potešite svojo žejo in lakoto

Med pitjem pijače, čakanjem na hrano ali popoldanskim počitkom lahko najnovejše informacije iz »civilizacije« poiščete preko brezplačne Wi-Fi povezave, s katero je pokrito celotno območje kampa.

Se še spomnite najlepšega slovenskega turističnega slogana – Slovenija moja dežela ?

»…Lepota dežele je sloves njen,
njeni ljudje smo njeno ime, ponosno ime …«
V Kampu Lebanč nanj nismo pozabili in ga z vami tudi živimo.

DOBRODOŠLI V KAMPU LEBANČ – KAMPU Z DUŠO!
Družina Lebanč