O kampu Lebanč

Kamp Lebanč - Nadiža
Kontakt

LEBANČ Gostinstvo in turizem d.o.o.
Podbela 40
5223 Breginj

ID za DDV: SI27174425
Matična št.: 6812287000

Tel: 041 342 057 (Valter Kramar)

Govorimo tudi v tujih jezikih:
angleško, italijansko, slovensko, hrvaško, srbsko, Bih, nemško

Čeprav je družinski Kamp Lebanč novost v enem najbolj neokrnjenih kotičkov slovenske dežele, izžareva prijetno domačnost. K temu pripomore čudovita lokacija, le streljaj stran od največjega kopališča pri zdravilni reki Nadiži in le za hiter sprehod od njenih čudovitih korit. A glavna zasluga zanjo gre lastniku Valterju Kramarju, po čigar domačem hišnem imenu »Lebanč« je kamp poimenovan, in njegovi majhni, a srčni družinski ekipi.

Lega kampa je idealna – jutranji hlad v senci južnih gozdnatih pobočij Mije in toplina večernega zahajajočega sonca prav kličeta po daljšem jutranjem poležavanju in nekoliko kasnejšem odhodu k počitku.

Pri nas boste našli prostor tako ljubitelji šotorjenja kot kamp prikolic, dobrodošle so domače živali, za otroke imamo številna igrala in družabne, za ljubitelje športa pa okolica ponuja vrsto možnosti za rekreacijo.

Kamp je srednje velik in nadvse primeren za družine. Ponuja 45 kampirnih mest, od teh jih je 25 opremljenih s priključki za avtodome (voda, elektrika, odtok). V kampu stoji novejši, urejen sanitarni blok z zunanjo pomivalnico, na voljo pa vam sta vam tudi pralni in sušilni stroj. Kamp razpolaga z gostinskim objektom, kjer lahko potešite svojo žejo in lakoto

Med pitjem pijače, čakanjem na hrano ali popoldanskim počitkom lahko najnovejše informacije iz »civilizacije« poiščete preko brezplačne Wi-Fi povezave, s katero je pokrito celotno območje kampa.

Lastnik je, kot pravi »Kotar«, kakor se v narečju pravi domačinom Breginjskega kota, na zunaj morda nekoliko robat, a v duši topel in bogat, vztrajen, če je treba tudi trmast. Slednje je še kako potreboval, ko se je leta 2015 podal na samostojno podjetniško pot z odprtjem svojega kampa, kar pa ne pomeni, da je novinec v turizmu, saj ima skoraj 20 let izkušenj z vodenjem kampa. Skorajda ni obiskovalca Breginjskega kota, kateremu se ne bi vtisnil v spomin. Le redki niso z njim na »ti«, še bolj redki ga nazivajo z imenom. Za večino je Valter pač »Lebanč« in ta »Lebančev duh« veje iz vsakega kotička kampa z njegovim imenom.

Se še spomnite najlepšega slovenskega turističnega slogana – Slovenija moja dežela ?

»…Lepota dežele je sloves njen,
njeni ljudje smo njeno ime, ponosno ime …«
V Kampu Lebanč nanj nismo pozabili in ga z vami tudi živimo.

DOBRODOŠLI V KAMPU LEBANČ – KAMPU Z DUŠO!
Družina Lebanč